Aviboor

Slopen
Slopen

Slopen, maar wel graag met beleid

Met Avisloop bieden we u het gemak van een sloopbedrijf onder hetzelfde dak. Een sloopbedrijf dat vooral inzetbaar is voor het meer gespecialiseerde sloopwerk. Denk bijvoorbeeld aan een plafond of een aanbouw. Ook vloeren, wanden en muren verwijderen we met beleid. Juist in situaties waarin het aankomt op zorgvuldig werken zijn we op onze plek. Dat zijn vaak kleinere renovatiewerken in de woningbouw, in zorginstellingen of ambassades.

Opdrachtgevers zijn veelal bouwbedrijven en woningstichtingen met wie we al jarenlang samenwerken. En die rekenen op de flexibiliteit en het inzicht van onze mensen. Vaak is er op korte termijn een sloper nodig. Snel schakelen is iets waar we om bekend staan. Net als om onze professionele aanpak. Stofarm of geluidsarm slopen is vaak eerste vereiste. En als opdrachtgever wilt u ook graag de zekerheid dat u betrouwbare medewerkers over de vloer krijgt. Bij Avisloop kunt u erop rekenen dat we werken volgens uw eisen en wensen.

Korte lijnen voor aanvullend werk

Ook voor aanvullende werkzaamheden zijn de lijnen kort. Moet er ook asbest worden verwijderd tijdens de renovatie? We leggen de contacten met gespecialiseerde bedrijven. En regelen het complete traject voor u volgens alle regels. Ook het verwijderen van sloopafval is in goede handen. Desgewenst in verschillende afvalstromen, zodat materialen die ervoor geschikt zijn kunnen worden gerecycled.

De specialiteiten van Avisloop

  • Geluidsarm slopen
  • Stofarm slopen
  • Uitvoeren van renovatiewerken
  • Koppen snellen
  • Klein ontgravingswerk

 

Bekijk hier Aviboor / Avisloop op Youtube!

 

 

 

Aviboor
Avisloop

Neem meteen contact op met Aviboor / Avisloop!

Eenvoudig een bericht achterlaten of een terugbelverzoek sturen? Vul dan onderstaand formulier in.

Please type your full name.

Ongeldig e-mail adres

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bezoek- en postadres:
Maaslandseweg 2
2291 PH Wateringen

T.  +31 (0) 174 - 64 07 91
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.