Aviboor

Zagen
Zagen

Zagen met een minimum aan geluidsoverlast

Op korte termijn een vakman nodig die kan zagen in beton? Neem contact op met Aviboor. We zijn als geen ander thuis in het zagen van beton. De nieuwste apparatuur stelt ons in staat om een veelheid aan opdrachten uit te voeren. Efficiënt en op korte termijn. Want de vraag om beton te zagen is niet altijd goed vooruit te plannen. Door flexibel te werken, staan we op korte termijn bij u op locatie.

In betonzagen zijn we allround. We rekenen af met vloeren en muren. We maken dilataties in wanden en weten raad met asfalt. Als het moet tot op een diepte van een halve meter. Alle apparatuur die maar nodig is hebben we in eigen huis. Ook de zaagapparatuur die inzetbaar is voor speciale opdrachten, zoals een zaag op rail en zaagkarren. Daardoor kunnen we ook minder alledaagse projecten voor onze rekening nemen en die efficiënt realiseren.

Slimme oplossingen om geluidsoverlast te beperken

Voor veel opdrachtgevers is geluidsoverlast ongewenst. Ook dan kunt u een beroep doen op Aviboor: door met twee bladen op elkaar te zagen, werken we geluidsarm. Ideaal in omgevingen als een ziekenhuis, een zorginstelling, een ambassade of een school. Ook kunnen we in overleg met u de planning van de werkzaamheden op uw eisen inrichten. Klantvriendelijk werken staat voorop. Daarom laten we de werkplek ook netjes achter.

De specialiteiten van Aviboor

  • Zagen in beton en steen tot 0,5 meter diep
  • Wand- en vloerzagen
  • Asfaltzagen
  • Dilatatiezagen
  • Geluidsarm zagen
  • Het maken van deuropeningen of portaalsparingen

 

Bekijk hier Aviboor / Avisloop op Youtube!

 

 

 

Aviboor
Avisloop

Neem meteen contact op met Aviboor / Avisloop!

Eenvoudig een bericht achterlaten of een terugbelverzoek sturen? Vul dan onderstaand formulier in.

Please type your full name.

Ongeldig e-mail adres

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Bezoek- en postadres:
Maaslandseweg 2
2291 PH Wateringen

T.  +31 (0) 174 - 64 07 91
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.